» Blöt tur i skogen

OBS! Detta inlägget publicerades av någon konstig anledning inte, så lägger ut det nu några dagar efter.

Tog mig en uteritt idag som sagt, var ett sådant äckligt väder med småregn som knappt känns, utan det ser bara ut som dimma.. Så red en liten tur i skogen vid stallet med min fina. Han lyssnade så fint och bra på mina hjälper, äntligen kanske det vänder haha :) tog även en bild från när jag satt på ryggen på min blöta springare, en sån där typisk hästbild ;)

Nej, nu ska jag fortsätta titta på Sagan om ringen - Konungens återkomst. Det är ju hästar i den också ;)


» Vill ha...

Sitter och tittar igenom Hööks hemsida lite, och har kommit över några grejer som jag verkligen vill ha.. Och dem är på REA! Åh, min härliga, underbara rea.
 
Denna stickade tröja ser bara otroligt mysig och varm ut, 449kr 224kr
Ett finfint vinrött schabrak från Vantage Gold Medal, 279kr  139kr
 
Sedan gick jag även in på Horze för dem har så grymt fina saker dem med! Hittade lite roliga grejer faktiskt, som alltid när jag går in på den sidan haha.
En gelpad, 299kr
En tävlingsväska där man kan ha ryktsaker i, 299kr


Nej nu ska jag inte sitta och göra mig pank på internet.. Men snygga grejer eller hur?! Paden är dock något måste för mig, då kan man rida utan schabrak som jag annars har hela tiden, och även bra att ha den under sadeln om man har schabrak för att hindra sadeln från att glida. Och väskan, visst den är väldigt bra att ha men kan nog hitta en utan att behöva skicka efter på internet. Vi har ju några hästbutiker här i närheten av var jag bor iallafall. :)

» Ny bloggdesign på G

Nu försöker jag pilla med en liten bloggdesign, dock har jag inte gjort den själv utan den är från en gratissida... Men ska fixa så att bilden på headern är personlig och lite sånt, blev så trött på rosa. Någon gång kommer jag att ha en mycket mer personlig bloggdesign som inte är lånad från en gratissida, det är så tråkigt eftersom i princip alla har samma.. Vi får se när den jag håller på med nu dyker upp, om den nu ens hinner det innan jag hittat en mer personlig till mig själv som jag antingen gör eller någon annan! We'll see ;)
 
Idag funderar jag på om det ska bli vila för hästen eller om jag ska ner och träna idag, vi märker det lite senare idag, det är ju trots allt fortfarande förmiddag ;)

» Det gick ju bra!

Gårdagens trickträning gick bättre än väntat måste jag säga, Samba bugade helt för första gången ever, rumpan upp i vädret, huvudet mellan benen och genom att stå på knä! Sofi lyckades bra med sin lilla hest ;)

Idag blir det uteritt för Ljúfurs del, jag har åter igen börjat med varierad ridning så han inte ska tröttna så snabbt på mig. Och även för att vi ska hitta det mest effektiva sätt att bli av med den runda magen på och för att hitta konditionen igen.

Jag är sjukt sugen på att köpa någonting nytt i hästväg, men jag vet verkligen inte vad. Ett schabrak kanske, ett bett eller något annat kul, jag vet inte. Får försöka hitta något roligt i någon butik!


» Trickträning imorgon

Fet står att det är trickträning på mitt schema imorgon! Härligt för min plutt att jobba med huvudet och inte bara kroppen ;) ska försöka filma för att visa framstegen han tar. Blir även att försöka lära Samba att buga, det bör inte ta så lång tid då hon också är lättlärd!

Tänkte bara visa att jag är rätt så igångsatt på att vara inne och blogga, gött när man kan ligga i soffan utan att ha en varm dator i knäet när man kan ha en liten telefon i händerna och knappa på. Smidigt värre!


» Skofynd

Åkte till HÖÖKS förut med min kära far, då jag var i stort behov av skor så skulle vi alltså kolla efter det ;) blev ett par vår/sommar skor som var lätta som luft i princip och det var 50% rea på dem och dem kostade innan 250kr någonting, som hittat! Och sedan blev det ett par varmare skor också. FYND!

Blev även ett litet träningspass idag, för att få bort lite vinterfett och få igång konditionen igen. Blir nog denna sorts träning varannan dag nu i veckan, blandat med skogsmulleridning! Det jag gjorde var då att trava i uppförsbackar och raksträckor, vi har superbra sträckor precis vid stallet och stackarn blev helt slut :)


» Ligg ner hästen!

Jag håller på att träna min häst att lägga sig ner, han är så grymt envis så det går ju långsamt men säkert, halvsäkert, framåt. Han är väldigt hoppig av sig när man väl börjar "trycka ner honom". Det är ok att buga säger han men att lägga sig ner bara sådär är väl lite njaa, inte direkt så roligt kanske haha! Men det ska gå, jag ger inte upp :)
 
Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, har varit lite off då jag haft mycket att göra, men ska försöka hinna med något blogginlägg om dagen om det finns något intressant att skriva om just den dagen.
 
Ska rida idag, så det kanske händer något intressant under dagens ridning? Ska skritta ut på en 50 minuters tur med en i stallet vars häst har varit på boxvila efter att ha fått en spik i hoven och varit på Ale kliniken i en vecka och sedan varit hemma med gips länge och bara fått vara i boxen men nu får röra på sig. Andas Julia. Lång mening haha! Nej men, hon mår bra nu och får börja skritta igång henne lite lätt :)