» GHS 2017 - check!

Och nu är Gothenburg Horse Show slut, tog slut i söndags och jag var på mässan två dagar (lördag och söndag). På lördagen köpte jag en olja till sadeln, en burk med nyponpulver samt en burk B-vitaminpulver. Köpte även en hink med plockgodis till Ljuffe hos PS. Skulle köpt ridbyxor också men det blev helt enkelt för jobbigt att gå runt och leta då det var rätt mycket folk. Sedan blev det en spontantur tillbaka på söndagen då jag ville ha ridbyxor. Hittade ett par helskodda på Horze, blev marinblå. Och såklart så blev det gratisgrejer under dagarna också! Sånt får man faktiskt inte glömma. 


» Nya dojor av ny hovis

Och där var de nya skorna på och det blev riktigt snyggt! Då min nuvarande hovslagare är utomlands så fick jag leta en annan som var bra nog, och hittade en som står i mitt stall och börjat sko mycket nu. Och det blev riktigt bra måste jag säga, cred till honom. 


Nu måste jag bara visa er min nya favoritbild som jag fotade igår med mina pojkar. Det är sen översta som är favoriten.


» Inställd tävling

Fick skickat iväg ett mail idag till tävlingskommittén så att säga för tävlingen jag skulle (läs skulle) varit med på den 26. Hästafisen är fortfarande inte helt bra efter skadan, öm och svullen fortfarande och jag är där och gör rent såret och masserar lite varje dag. Och vi promenerar då han är lite uttråkad, och det gör nog bara gott att få röra sig lite. Ingen hälta nu iallafall som tur var, men jag tar allt så varsamt jag bara kan! Och har inte ridit han på en vecka och kommer inte hinna sätta igång han ordentligt på en vecka när tävlingen är. Så som sagt, ett mail blev skickat om avanmälan och snälla som de är så tryckte de in mig i deltävling 2! Lyckliga jag! Det är en mycket trevlig tävling, var där förra året och alla är så trevliga där! Nu hoppas vi på snabb tillfrisknad och att tandläkaren ger något svar på onsdag. Och imorgon blir det nya dojor. 


» Framsteg!

Och där var hästen nästan ohalt! Fortfarande svullen och öm men nästan ohalt i traven där han var riktigt halt senast igår. Så tog oss en promenad runt travbanan för att röra lite på sig, gjorde nog susen! Mycket tråkigt att stå i en tråkig liten hage alldeles själv..! 


» Halt...

Första gången sedan jag köpte Ljuffe, så har han nu gått och fått en sparkskada i hagen... Detta resulterade i att han blev halt och mycket ömmande på benet. Så typiskt! Får verkligen hoppas på ett snabbt tillfrisknande då planen ät att tävla den 26.


» Haltande

Då var hästen halt. Första gången halt under alla år jag haft honom. Skit. Bandagerad och in i box till imorgon när jag kommer dit. Så får vi se om det är bättre eller sämre. Vi har tyvärr ingen hälthage som är bra nog (ingen som är platt i marken)... vilket suger lite just nu, för var ska jag ställa honom imorgon? 


» Vila, vila....

Jag har ingen motivation eller inspiration för ridning just nu, han känns bara allmänt jobbig och inte arbetsvillig för fem öre... Jag längtar nu tills veterinären kommer och ska kolla tänderna, jag vill att de ska hitta någonting i munnen/tänderna på han som gör att han är så knepig och jobbig som han är just nu! Veterinären kommer den 15, men måste ändå träna nu, ska tävla den 26... Hittar de något och kan fixa det direkt så kommer jag jubla! Och ännu mer jubel om detta fixar hans jobbiga tendens att ta bettet!