» Markarbete innan kursdag

Idag körde jag en kortis i paddocken med LjuffePuff, superduktig och hoppas han är duktig imorgon med när vi ska rida lektioner för bästa Frida! Kursdag imorgon nämligen, första gången på jättelänge, förhoppningsvis har vi förbättrat oss sedan förra gången vi red lektion. 


Se så fint jag har det i min hörna med massvis av täcken och grejer, men jag har koll! :)

» Morgonfodring, manfix och kort uteritt

Uppe med tuppen idag och alla hästar ute och glada innan 8, min totto fick vara kvar inne då jag skulle fixa nya tofsar i manen då jag delat den. En liten häst hade otroligt mycket myror i benen och kunde inte stå stilla, men jag blev klar till slut! Sedan red jag ut en kortis med alla gångarter, kontrollerade (duktig häst). 



» Mesmamman igen...

Jag visste innan att jag var världens mammigaste hästmamma och idag bevisades det ännu mer haha! Slängde på min häst ett täcke... Utan att det regnade ute, jag tänkte ifall att det regnar under natten eller morgonen imorgon. Ibland får man vara en riktig hästmamma! Och det står jag för ;) 


» Mandelning

Sådär, då fick jag delat min egen hästs man också! Blev finfint och får se hur länge det håller.. Men blir att underhållssköta delningen så det faktiskt delas och inte flyger tillbaka till ursprungsläget. 


» Fullt ös medvetslös!

Full rulle denna veckan, klippt två hästar i söndags och måndags, klippt en häst idag och även delat manen på en. Gött mos! Känns som man är nyttig i stallet iallafall ;) 

Och igår var ridpasset på kvällen med min fina häst så jäkla bra! Han kändes jämn och fin och arbetade på bra i alla gångarter, duktig! Även idag vid vår korta ovh snabba uteritt så var han grymt duktig. Nöjd med häst och nöjd med mig själv :) 

Innan.

Delad.
Tofsad och klar.

Klippt av mig. 
Klippt av mig. 
Klippt av mig. 

Även Ljuff är klippt av mig och känner att jag börjar bli sjukt mycket bättre på det! :)