» Gotta till hunden

 
Då Jax vann en tävling på facebook i november förra året så får han hem tre boxar gratis från BullerBox. Tyvärr hade de tydligen glömt att skicka (två gånger) så fått maila de varje gång och nu har vi en tredje kvar så får se om man kommer att behöva skicka mail ännu en gång för att påminna. Jax blir lika glad varje gång som han får en låda med godsaker och leksaker!
 
Ljúfur har gått rätt hårt nu senaste veckan och idag ville jag ändå rida så jag tog ett par varv i skritt runt travbanan med bettlöst träns och väldigt kravlöst. Mest bara så han skulle få röra på sig lille körven!

» Hella cup del 2 2017

I söndags var vi med på årets andra inomhustävling, Hella Cup blev det i år igen och denna gången med bättre väder. Vi tävlade i grenarna T8 B-klass och V5 a-klass, i T8 kändes han så bra! Men tyvärr inget vidare resultat. I V5 gick det också toppen och vi hamnade på en delad andraplats, så duktig var han trots att han varit lite av ett as det senaste. 

 
Nu blir det träning som tusan som gäller och träna upp baken på honom ordentligt. Och träna på att inte stressa som ett as haha!
 
 
 
Foto av Jurgis Rodin.
 
 

» Tävling på g!

Om cirkus en vecka så är det dags för Hella Cup, del två endast i år eftersom hästen skadade sig just när del 1 var tyvärr.. så himla snällt av de att vi fick oss en plats i deltävling två! Är med i T8 och V5, jag har IgA höga förväntningar med tanke på förra tävlingen, det får gå som det går, kan inte bli sämre än 5a tror jag i V5 iallafall.