» Sen uppdatering

En mitt-i-natten-uppdatering på hästlivet och livet. 

Jag var sjuk en period så Ljúfur fick i den perioden vila en vecka cirka, dock brukar vilor göra honom väldigt gott och det gjorde det denna gången också. Vilket var tur det för sedan hade vi en vecka på oss att träna inför årets första tävling som vi var på nu i söndags (25 mars). Vi var med på Islandshästens dag i Helsingborg och red firmakeppni för första gången! 
I uttagningens första varv (vänster) så rollade han mycket i tölten, fick ta igen det i traven sedan. Sedan bytte vi varv och då var tölten klockren i kurvor, raksträckor ja allt! Och så blev det trav och vi drog på så mycket vi kan! Detta ledde till att vi fick vidare till semifinal senare på dan. 

När det väl var dags för semifinal runt 14 tiden så körde vi tölt och sedan en racertrav i första varvet, sedan bytte vi varv och jag började med traven och drog på, och hann visa lite tölt innan semifinalen var slut. Efter att vi alla 15(!!!) ridit semifinal så red vi in i collectingring för att vänta och se om vi skulle in igen och rida final. Flera minuter gick sedan kom en tjej in och ropade upp namnen på de som fick rida igen. Och vi kom med! Världens bästa häst, blev så lycklig och Ljuffe taggad. Och sedan var det dags för final. Vi red som bare den och det kändes så bra förutom vissa rollningar här och var i både tölten och traven (övertaggad häst). Och vi slutade som trea!! Alltså på riktigt, trea av cirka 32 startande! Hur bra är han inte! Världens bästa Ljuffe, tack för att jag får äran att äga dig. 

(null)

(null)

(null)

Och livet i allmänhet? Jo, men det går fint! Anmälde mig igår kväll (måndag kväll) till en till tävling som är i maj. Fyrgång och tölt blir det för oss då! Har inte frågat min kille än om han vill komma och titta men det ska jag göra snarast, det är ju inte Helsingborg nu liksom utan närmare! Håller tummarna på det, hade varit roligt. 

Men nu blir det att sova, klockan drog iväg! 
Godnatt

» Materiell lycka och annan lycka

Var såklart på Eurohorsemässan i år igen, den får man ju inte missa! Där köpte jag 1kg nyponpulver, lite hästgodis och världens snyggaste schabrak! På riktigt, blev kär och var tvungen att ha..! Som ett barn i en godisaffär. Så nu blev man helt plötsligt väldigt lycklig tack vare detta schabrak, tyvärr kan jag inte visa upp det riktigt ännu då hästen får ha ländtäcke på när vi rider, är ju kallt som satan. 

(null)

(null)

(null)

Sedan har jag gått och blivit off the market så att säga, och det är så jävla roligt! Äntligen träffat någon med samma humor som mig och en otroligt fin person!