» Dagarna, veckorna, månaderna som gått

Ja nu var det daga för en liten uppdatering. Under december så fick Ljuffe vila.. Han var ett litet as så då fick han vila sig i form som han brukar kunna göra! Och nu har vi börjat sätta igång lite och idag red vi i paddocken en stund. Vi har fortfarande fokusen på att vara lååååg och längre i formen för att kunna arbeta ordentligt med överlinjen då han har en tendens att korta den lite för mycket. Han jobbade på riktigt bra idag. Jag har börjat med att försöka vara så positiv som möjligt och gör han fel så försöker jag tillrättavisa lugnt och metodiskt och belöna så fort han gör rätt. Går väl ibland hihi.

Och häromdan klippte jag honom igen, första gången för i år men det var bara några långa strån som jag ville få bort och sedan massvis av småhår som hamnade överallt och ingenstans. Men nu är han naken och snygg igen! 

*bildlöst*

» Känslan just nu

Kan väl inte mer beskriva den än med denna bild.. och det gäller inte bara hästlivet.

(null)


» Gott nytt år

Ännu ett år har gått och jag höll inte fast vid ett av mina nyårslöften förra året - att blogga mer. Men bloggar när jag känner för det och har tid, denna blogg är ändå mest för mig själv - och de som betyder något. 

Medan alla var ute och tittade på fyrverkerierna så satt jag kvar inne och tittade inifrån tillsammans med Jax, det blev en nyårskram iallafall, och lite senare fick man en nyårskyss, inte helt fel må jag säga! Av vem är fortfarande en hemlighet och lär fortsätta vara det ett bra tag. 

Ljuffe är inne inatt och det känns bra i mamma-hjärtat. Men nu är det ju nästan morgon, det är morgon.. och jag ska sova!

Gott nytt år!