» Hälta.

Idag skulle jag longerat hästen, jag gillar varierad "ridning", men jag hann skritta fram honom i fem minuter innan jag började trava och såg rätt fort att något såg konstigt ut i traven. Han tog så korta steg med bakbenen, och jag är så dålig på att se vilket ben men jag tror jag såg rätt att det var något med vänster bak. Han tog nog kortare steg med det, och då blev jag så förtvivlad! Inte hälta nu hästen!
Så för att kolla extra så frågade jag en tjej i stallet om hon kunde kolla vad hon tyckte (hon var tydligen inte bra på sådant heller sa hon). Hon sa att han såg lite ojämn ut bak och jag höll med. En annan i stallet (en som rider western) sa att han också såg lite kort ut i bak.
 
Jag kände lite på benen för att jämföra värme och han var mycket riktigt varmare i vänster kotled bak än höger. Attans, antagligen har han halkat till i hagen när han sprungit fram och tillbaka för att visa sig för hingsten som kommit till stallet som ska ridas in och det är tydligen bara Ljúfur som bryr sig om honom, inte stona eller de andra vallackarna, utan bara honom. Det bådar inte gott haha, och mina misstankar och bögighet står högt på listan hihi.
 
Förhoppningsvis så kommer han att bli bättre till helgen, får kolla på fredag och sedan lördag också, ska nämligen jobba imorgon så hinner inte ner till stallet tyvärr, så han får vila imorgon :) Det gör honom nog gott.
 
Innan jag åkte hem och släppte ut honom igen så sprayade jag på lite kylspray på kotleden, får se om det hjälper.

» Bortrest

Har varit bortrest från min snutt sedan onsdag, känner mig så elak mot honom att jag bara lämnade honom. Men det kan ha varit välbehövligt också då han varit en liten bråkstake på sista tiden. En liten vila gör honom bara gott! Jag som hade tänkt att åka till stallet idag, men det regnar, det var faktiskt uppehåll för någon timme sedan, men sedan kom detta mörka moln som ligger som ett täcke över himlen. Usch, får ta och duscha och sedan hoppas att molnet hinner dra förbi så jag kan åka till stallet och träna lite i paddocken
 


Frida Westergrens hemsida.

» Sadelfix!

Jag var bara tvungen att ta före och efter bilder på sadeln, som jag nämnt innan så gillar jag före och efter bilder, efter att jag fixat den med olja och fett ;)
 

Jag älskar min sadel, det är den skönaste sadeln jag haft (ägt 2 innan haha)! Det är en Equipe Iceland Eva Single Flaps, så det är en enkelkåpad sadel så man kommer närmare hästen. Och när jag köpte den så märkte jag skillnad direkt!
 
Nu ser ni iallafall ett bevis på att jag tar hand om min sadel.