» Varför "Islandshästryttarnas"?

Tänkte lägga in lite fakta om varför bloggen heter vad den heter.
 
Det började för länge, länge sedan... Haha, nej ska inte dra en sådan historia här inte! Jag och min bästa vän tänkte att vi skulle starta en blogg, vi är båda islandshästryttare. Testade först Islandsryttaren och annat men det var upptaget (då iallafall). Så sedan fick jag världens snilleblixt (enligt mig själv då) att döpa bloggen till Islandsryttarnas! Passade perfekt enligt mig, Islandsryttarnas blogg. Och sedan lägger man bara till ett .se i slutet så det är ju helt klart att man döper bloggen till det.
 
Sedan passerade veckorna och kanske 1 inlägg hade blivit skrivet och jag insåg iallafall att jag inte hade tid för att blogga. Och det hade inte hon heller, fast egentligen har vi all tid i världen men det fanns inte så mycket att blogga om faktiskt just då. Så jag la ner det och likaså hon ('hon' är Amanda ♥).
 
Men nu flera månader efter så fick jag suget tillbaka och bara drog på! Och det går ju bra hittills, nästan inlägg varje dag som innehåller någonting iallafall haha! Kommer att komma fler bilder från tävlingar och annat som jag fotat. Dock kommer jag inte ihåg vilken gren alla var, men år och datum har jag på ett ungefär.
 
Så där har ni! Den lilla bloggens födelse ;)