» Duktiga djur!

Igår fick Ljuffe rida ut och sedan in i paddock och träna på att sänka sig lite och jobba med överlinjen bättre. Idag däremot blev det en riktigt lång tur tillsammans med hund och två andra tjejer från stallet. Vi red totalt 13km på 2 timmar, så himla mysigt! 

Och en liten sidenote så är jag så stolt över min lille korv, hund, som trivs så bra med min dejt som var här igår. Att han kan trivas så bra i någons sällskap är grymt, men kanske är för att han känner att jag gillar honom också. 

Så nu har jag två trötta djur iallafall från dagens tur! Känns bra i mammahjärtat. (null)


» Longering med inspänning

Idag har hästen fått jobba igenom hela kroppen, han var superduktig! Körde longering med inspänning som rubriken lyder och man såg hur han fick upp ryggen mer och mer! Härligt att få jogga loss lite. 

(null)


» Lite ledigt

I förrigår red vi cirka en mil, igår lite träning på travbanan och idag ledigt. Kände att vi har hållit igång rätt mycket nu det senaste och då förtjänar man lite vila, både häst och hästmamma. Även hund får lite vila idag. (null)

(null)


» Regn, blött, snö, regn

Ja det är så som vädret ser ut här, som alltid, ingen större överraskning. Ljuffe är naken men jag har hittat världens (enligt mig) bästa täcken! Några från Shires Equestrian, så himla bra! Och snygga färger. Det är det blå jag visat innan och när jag var på Gekås/Ullared häromveckan så köpte jag ett i rödmetallic. Så snygga så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 

Träningen går framåt, hans tölt börjar bli hur bra som helst, på raksträcka, och resten faller på plats liiite långsammare allt eftersom. 

Inatt stod den lille nakenfisen inne då hagen de går i bara är gyttja tyvärr så för att spara på hovarna så tar jag in honom då och då. Hade kvällsfodringen igår så då passade jag på att fixa manen på honom som jag inte gjort på ett tag. Mycket bättre nu är vad det var innan, det var kaos utan att överdriva. Idag regnar det så ska se om det blir ridning, men jag tror det, iallafall någon kortis, och lockning såklart.  (null)