» Materiel-lycka

Har verkligen fastnat på NYX produkter! Särskilt deras liquid lipstick, men varje gång jag ska beställa något snyggt nude så är de slut... Men dessa två var inte heller så pjåkiga, en som var lite beige/rosa och den andra lila/brun. Och matta! Älskar!

Idag var vi i stallet innan tuppen hade vaknat (och jag vet detta då vi har fått höns och tupp i stallet) för att klippa en häst. Han blev riktigt snygg! Känner mig duktigare och duktigare på att klippa hästar och nu gör jag det på nolltid! Innan kunde jag hålla på upp till två timmar, men nu max 45 minuter och då inklusive småpillet efteråt för att göra det hela till perfektion.
Så dålig på priser och sådant, undra vad man ska ta för halvklipp? Det är ju slipning av skären de betalar för egentligen plus min tid. Har endast halvklippt hästar än så länge, har ju dock haft tankar flera gånger på att helklippa Ljuff men vågar inte riktigt det haha!
Än så länge har jag klippt fyra hästar (inkl min egen) och vet två till jag ska klippa, eventuellt en tredje. Får börja ta kort på mina 'verk' och ha som portfolio för klipp haha!