» Äntligen helg

Tog mig en uteritt i skogen igår, trots älgflugor och flygmyror så var det en mysig tur med duktiga pojkar! Såklart att båda fick följa med. 

Vi red cirka 1 timme och med mycket fart och fläkt.

(null)


» Ledigt igen

Då jag endast sov 2 timmar natten till söndag på grund av fest så är jag fortfarande något seg i kolan. 

Så idag blev det sommarhuset för att vara närmare jobbet.

(null)


» Nu ska fettet bort

Ridit flera dagar ganska hårt nu. Han är tjock och det måste bort! Men idag fick han lite välförtjänt mys innan ridningen. Sedan red vi en kortare men intensiv tur och vår rem till en av mina gboots gick av... så nu måste jag hitta en ny att köpa. 

(null)


» Träning - motion!

Igår fick Jax motionen tränad och idag Ljúfur! 

Igår red jag ut en halvkort runda med båda djuren med och sedan Åkerbo till sommarhusetoch drog ut och cyklade en kortis här jag och Jax. 
Idag fick Ljúfur träna kondition han med, en tur på cirka en och en halv timme idag!

(null)

(null)


» Motionsdag

Skulle "bara" ta en 30 minuters tur.. Så låter det väl alltid, blev mer 1,5h. Men Ljúfur fick motioneras ordentligt och blev bra svettig på det. Grymt bra ju! Behövs verkligen, nu jäklar ska vi trimma på kroppen riktigt ordentligt. 

Sedan åkte jag till sommarhuset, och här testade jag att cykla med hunden för första gången och det gick ju hur bra som helst! Ingen aning om hur länge eller hur långt men han blev trött och det kändes som en bra början på vår cykelresa ihop hehe.

(null)

(null)

(null)