» Något annorlunda

Idag var jag på säve, där vi brukar ha tävlingar och sådant. Men jag var inte och tävlade, och jag tittade inte heller på någon islandshästtävling heller för den delen. Jag var och kollade på galopp, en jag känner var där och tävlade och hon är riktigt grym! Vädret på säve var som vanligt, kallt, regn, blåsigt haha! 

(null)


» Vilodag igår, ridning idag

Igår tog jag min första hela lediga dag ifrån stallet, väldigt skönt faktiskt. Han har gått in på natten under ett par månader för att inte bli för fet på gräset som han annars lätt blir. Denna sommaren har det inte blivit en superfet mage som tur var! Så igår la jag istället ett spår för Jax i skogen som skulle ligga 24h, tog sedan en timmes promenad i skogen med hunden också, riktigt härligt.

Idag däremot åkte jag till stallet och tog en liten tur med mina killar, lite go krafft efter ridturen och sedan släppte jag ut Ljuffe i hagen igen med täcke på. Det har verkligen blivit svinkallt nu på nätterna här, på mornarna är det frost och nästintill minusgradigt. Hua.... 

Efter ridturen var spåret klart, åkte då och gick det med Jax som klarade det såklart utan större problem. Säkert gått en del älg och rådjur under det dygnet, samt svampplockare, men bra med störningar. 

(null)


» Första klippet

I torsdag klippte jag säsongens första "kund", idag klippte jag Ljúfur. Helnaken häst har jag nu, och är fortfarande fundersam på om jag ska spendera ännu mer pengar på täcken, är så sugen på ett regntäcke med fast hals, ofodrat. Han fick på sig ett ofodrat regntäcke med hals idag, dock ingen fast hals som jag tycker om mer. På onsdag blir det en "kund" till som ska bli klippt, och möjligen en imorgon eller två då på onsdag. 

(null)


» Mina fina

Börjat ta lite mer bilder nu, äntligen. Dock tar det ett tag mellan varje fång så dessa är ett par dagar (möjligen veckor) gamla, men de är lika fina ändå!

(null)

(null)

(null)

Blev en go promenad ikväll också med den lille fyrbenta på 40 minuter. 
(null)