» Träning på torsdag

Då blir det en 45 minuters genomkörare på torsdag kväll för mig och hästen! Måste träna så mycket vi bara kan nu inför lag sm som vi kommer att vara med i med mitt lag Team Vaengur (Amanda är med, med sitt lag Stall Gneisti). Vi är alla peppade till max i laget och tror att det kommer vara riktigt roligt även om det kanske inte går så bra så kommer det att vara en rolig upplevelse.
 
Tänkte också sätta mig ner snart i veckan och sy, hör och häpna för er som känner mig, Ljúfurs "täcke" om man kan säga det så, hans utstyrsel så att säga. Måste först köpa lite guldsaker ;) Det kommer bli en surprise över hur han kommer se ut, detta kommer att visas dagen efter showen eller samma dag fast kvällen, beroende på om jag orkar.
 
Lag sm kommer att vara datumen 10-12 augusti, så ni som är i Göteborgs området då och är intresserade, åk till Sävebanan/Galoppbana/Göteborg Horse Park och titta på de duktiga som rider!
 
Hur som helst, på torsdag, vad jag kommer träna där kommer att bli olika moment antar jag som alltid. Lösgörande, töltträning - ökad och långsamt och normalt tempo.
 
 

» Vill ha!

Jag gillar verkligen att köpa hästsaker till mig och hästen, hästen har väl nästan allt en häst kan ha och jag har nästan allt en ryttare kan ha, dock behöver jag lite nya saker som t ex; hjälm, varma kläder till vintern, ridbyxor och sådant tråkigt..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Känns som jag är lite shoppingberoende, men sånt får man ta när man verkligen gillar hästar och alla dess prylar. Och är man islandsmänniska så kan man inte strutta omkring med små tunna ridbyxor och någon jacka, det går ju inte! Overall ska det vara, en tjock och go sådan. Har en nu men den har jag har i några år så den börjar gå sönder allt mer och mer, och läcker in gör den också. Så behöver verkligen en ny.

» BoxSkrubb

Idag fick det bli att skrubba boxen i stallet, tog ett antal timmar och jag hade ingen mat med mig heller, så jag var helt slut av hunger och tröttsamhet. Det är inte lätt att skrubba en box för hand, och jag är så himla noggrann så jag kunde inte låta bli att försöka få det så rent jag bara kunde!
 
Resultatet blev faktiskt väldigt bra måste jag säga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har redan skrubbat utsidan av boxen sedan innan, så kände att det inte var någon idé att ta före och efter bilder på det då det inte hade synts någon större skillnad, i princip ingen så att säga haha :)
 
Bara så ni vet så tycker jag det är sjukt roligt att ta före och efter bilder, så ni kommer nog se en helt del av dessa.

» Who am I?

Det första inlägget på bloggen blir en liten information om vem som driver bloggen är. Jag heter då Julia, jag är född 1992 och har läst på linjen Djurvård på Burgårdens Utbildningscentrum, August Kobbs.
 
Jag håller på med islandshästar och verkligen njuter varje sekund som jag är med alla fyrbenta lurviga kamrater. Jag har en egen häst som heter Ljúfur, jag har tävlat honom ett x antal gånger och han är född år 2004. Han är fux och har en härligt lång man med glimten i ögat.
 
Nu tänker Jag inte tjata om helt onödiga saker längre, utan jag ville bara presentera mig lite snabbt som det första inlägget. Jag kommer skriva olika mycket per dag som går då man inte alltid har tid att sitta vid datorn och uggla. Men när jag väl skriver kommer det att bli ett långt och roligt inlägg med bilder. :)