» Rosabandet ritt och tävling

I söndags red vi ut på en tvåtimmars tur tillsammans med fler Vinirmedlemmar i ett annat stall som ligger cirka 10 minuter från oss (med bil). Så vi lastade hästarna, Ljúfur åkte i sin egen kaross och sedan hade vi två hästar från grannstallet och en till från vårat stall som åkte och hämtade en annan häst från ett annat stall. Sedan var vi framme och gjorde våra hästar så snygga så med rosa. Sista stoppet där vi stannade för att fika var en sjö precis vid deras stall, ett perfekt avslut för en go ridtur.

Och tävling då, jo på lördag är det dags igen, fast en inofficiell lite annorlunda tävling. Alternativ KM heter denna tävling och vi ska vara med i speedtrav, ska bli spännande och se hur det går.

Och dagen? Just nu sitter jag i sommarhuset och blickar ut över grannskapet ner mot havet i en av de goaste stolarna jag suttit i. Hunden är ute på promenad med min pappa så han får sin dagliga (mer kommer det bli under dagen dock haha) dos av lite bus med honom på morgonkvisten.


» Naken häst och kanelbullar hela dan

Kanelbullensdag i all ära så bakade jag kanelbullar igår kväll, så nu har jag mitt på det torra och kan äta kanelbulle när jag vill. Vi ligger fortfarande i sängen och slappar, bebis snarkar bredvid och jag skriver detta inlägg.

För någon vecka sedan eller så, så klippte jag Ljúfur, igen för andra gången, och det blev en spontan helklippning! Första gången och han var så duktig, kanske han blev helt apatisk och inte riktigt visste vad han skulle göra men han var duktig ändå. Insåg igår dock att det redan vuxit ut lika mycket som när jag klippte förra gången... Så då måste jag alltså klippa igen. Men jag vet att han har så mycket mer päls som behövs växa ut så gör jag det snarast så hinner jag också skicka in mina skär innan jag ska klippa en ponny som står i ett stall i närheten av vårat. Om inte skären pallar en halv ponny också vill säga.