» Göteborg horse show 2013 - torsdag

Igår blev en lång dag på mässan och horse show! Årets höjdpunkt, och årets billiga shopping ;)

Blev lite hästgodis, en sadelgjord, ett par back on track benlindor och lite gratis saker!
Imorgon ska jag dit igen, och då blir det att leta efter ridbyxor och annat behövligt, lite pälsglans.


» Tävla

Åh jag blev så sjukt sugen på att tävla snart! Ska nog anmäla mig till Vængur Lätt som är på Sävebanan, eventuellt en till, har inte bestämt mig riktigt ännu. Men tävling ska det bli innan lag SM kvalet som är den 12 maj!

Så nu blir det lite bantning, träning och allt däromkring som gäller! Kanske inte bantning så mycket, men lite iallafall :)


» Vad har hänt?

Nu det senaste när jag inte skrivit så har det hänt grejer! 
 
Till stallet har det kommit fyra nya hästar, islandshästar alla fyra! Ett sto och tre vallackar, så nu har våran vallackflock dubblats vilket är så skönt då dem var så få innan och de har alltid annars varit en större flock. 
 
En annan sak är att jag skaffat mig en transport!! Eller, mina föräldrar skaffade en. En Christ Carat blev det, begagnad men är nästan i nyskick. Har kört med den en gång (och då körde även jag den med häst för första gången!!), och den är så pass lätt så vår bil kan dra den och jag kan alltså åka iväg själv utan att behöva störa min pappa hela tiden med att åka med.
Det enda som behövs fixas på den nu är att skölja av all salt från vintras och byta namn, förra ägarens namn står på bägge sidor just nu. Men jag har mitt namn redo och allt så det blir nog inte så himla svårt!
 
Och vi har nu fått reda på lagen inför Lag SM i år, vi vet inte ännu om vi kommer med då vi inte ridit uttagningen ännu (den är den 12 maj) så nu blir det träning, träning, träning som gäller!
 
Och för att samla in pengar för laget så ska vi på söndag ha en liten inofficiell tävling på en liten lokal ovalbana. Vi har fått in kanske 21 ekipage och det kommer bli jätteroligt!
 
Vi kör på en liten bebisbild på Ljuffe ;)