» Träningsvärk i hela kroppen

Då var det fredag och jag vaknade för en liten stund sedan, ska strax ut med hund (ja vi är lika morgontrötta idag båda två). Sedan blir det stall och förhoppningsvis fixa det sista med boxen! 

Nu börjar jag känna av 4 dagars intensiv träning, kroppen värker överallt haha! Boxfix och flyttstäd blev veckans träningspass, nästa vecka något annat. 

Hästen har äntligen fått nya dojor som sitter fast så nu kan jag äntligen rida igen. Igår red jag på morgonen och idag blir det något senare men det gör mig inget. 

(null)


» Så typiskt

En dag som skulle vara att jag skurade en boxvägg och rida två hästar blev att jag skurade hela boxen och red en häst. Får rida min egen imorgon då han inte hanns med idag tyvärr. Men boxen är renare än renast! 

Igår medan hovslagaren var i farten så började jag att mocka min box, sedan blev det kakor av bädden och det slutade med att jag tömde hela... Så då tänkte jag att men då kan jag ju likagärna skura boxen denna veckan så är det klart, eftersom den ändå är tom! Så idag tänkte jag skrubba en eller Max två väggar, och kände sedan att men nu håller jag ju åndå på så då kan jag ju köra på! Så jag gjorde hela... Efteråt så sprayade jag Virkon i hela boxen, skadar ju inte att döda bakterier och annat i iallafall min bästa box. Nu ska jag bara vänta på att det torkar någorlunda så ska jag fylla på med stalosan och nytt strö! 

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

Jag har en thing för före och efterbilder! 


» Så sjukt

Från att ha köpt lägenhet i november förra året till att jag nu flyttar in i den, ska flytta det sista nu i helgen och semester på det. Hur fantastiskt?! 

Och Ljuffe, jorå. Sommarkropp deluxe och vi håller på att prova en sadel nu som jag (tyvärr) är väldigt intresserad av! Ska imorgon köra stallgrannens hästar till ett bete och sedan till stallet och rida. Sedan ska jag iväg och dela en hästs man i ett annat stall. Full rulle men kul!

(null)

(null)