» Vilodagar

I lördags gick hästen sjukt bra, och han har gått hela tiden nu ett par veckor/månader så nu får han sig ett par dagar vila. Igår vilade han, även idag och imorgon. 

Anmäld till årets andra tävling, Landi Vår den 17/4. Blir såklart fyrgång då också :) 


» Nytt foder som ska testas!

Då vi underbart nog vann tävlingen i lördags så vann vi även en fodersäck, Irish Mash från Hippolyt. Älskar Hippolyts foder och har själv Hesta Mix till Ljuff som han älskar, och jag älskar att lukta på det. Men detta Irish Mash ska man blötlägga och låta jäsa till sig innan man ger det till hästen. Och man ska ge det 1-3 gånger i veckan. Känns som en bra grej och ska absolut testa! 

Lagt det i en fodertunna och det luktade väldigt fräscht och gott! 


» Tävling idag!

Och idag var det Hella Cup del 2, vi red V5 igen och vi... Vi vann faktiskt! Helt sjukt och det känns otroligt bra, visst det var en inofficiell tävling men det är en tävling! Och Ljuff skötte sig perfekt, i princip, men otroligt duktig! Så stolt över min lille fis. 




» Igår uteritt idag...

...vet jag inte! ;) har inget direkt planerat för ridning idag.. Jag känner att jag bör träna men det går ju inte i detta underlaget. Eller det går men det blir ju lite svårare så att säga. 

Nu är det bara några få dagar kvar till Hella Cup del 2 och jag är så redo psykiskt och fysiskt men inte Ljúfur riktigt haha! Måste träna tölten ordentligt nu i veckan. 


» Tomt stall

Och där var stallet tomt på hästar i princip, 6 hästar flyttade igår och ett flertal människor som man kommer sakna enormt mycket! Som tur var kom jag efter att i princip alla åkt, vilket var skönt för annars hade jag börjat storlipa som en riktig sketunge ;)

Men jag har nu flyttat mina fodergrejer mer ut så jag inte har de i ett extra rum utan har de lättillgängliga genom att bara gå in genom en dörr. 


Tomt..

» Nytt och fräscht igen

Var på gekås häromdan och handlade lite, blev såklart mest till Ljuff ;) en ny Himalaya saltsten, mer B-vitamin, bogskydd som det kommer vara spännande att se om det funkar, grimma och grimskaft. Finfint blev det!

Och matchande gult grimskaft ;)