» Det går fortfarande framåt

Med lite telefonsamtal hit och dit så fick jag ett nummer av pappa direkt till veterinären som tog hand om Ljúfur idag. Hon frågade lite om vad han var mest van vid, hösilage eller vanligt hö, detta då han hade ätit lite dåligt av höet. Sa att han är van med hösilage då han får det hemma. Och de hade testat ge honom lite och det åt han snabbt upp. Mums tänkte han nog ;)
 
Hon sa även att han just nu står på antibiotika och smärtstillande, men dessa ska tas bort typ.. Nu, idag kanske? Detta då de ville se hur han reagerade på att inte få smärtstillande. Hon sa även att han står mest stilla i boxen men om någon kommer in så blir han nyfiken och glad över att han får en kompis in i boxen. Tror inte han vill gå för mycket då det gör ont i magen där de öppnade..? Förstår honom till fullo!
 
Sedan pratade hon även lite om eftervården hemma osv. Han kommer stå i boxvila 5 veckor hemma med promenader på 20-30 minuter två gånger om dagen helst. Stygnen om man kan kalla det för detta, mer som klamrar, ska tas bort om en vecka cirka eller två. Och det kan en veterinär här hemma göra så vi behöver inte åka någonstans. Sedan kan jag inte rida/sitta på honom på 3 månader ungefär.. Men det är okej! Så länge han blir bra!!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback